Recente berichten
Uitgelichte berichten

Handelen op basis van vertrouwen


Ruim een jaar geleden startte Dirk Bos, in goed overleg met zijn oude werkgever, zijn eigen handel in pootaardappelen: Aardappelhandel Dirk Bos. Hij werkte al jaren met veel plezier bij een handelsbedrijf, waar hij de pootaardappelentak onder zijn hoede had. Zijn droom … ooit eens voor zichzelf beginnen kwam uit, toen hij de mogelijkheid kreeg de pootaardappeltak van het handelsbedrijf en zijn klanten over te nemen. ‘Bij mij staat de wens van de teler altijd centraal, ik wil altijd met een oplossing komen, sta voor eerlijk en betrouwbaar handelen en ik ben in voor nieuwe dingen.’

Lees verder: https://www.agfl.nl/.../aardappelhandel-dirk-bos-handelt...

Volg ons
Zoeken op tags
Archief
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square

Stuwwal 22

8317 BE Kraggenburg

Tel: 06 - 23 33 77 30

© 2018 by ParelProjecten