top of page

Barbershop, nagel- en zonnestudio nieuw bij kapsalon Tulp Emmeloord


EMMELOORD Neco Aloșa en zijn vrouw Trijntje Buter van kapsalon Tulp aan de Noordzijde in Emmeloord hielden vrijdag en zaterdag open dagen in hun met een barbershop, zonne- en nagelstudio uitgebreide kapsalon.

Dames kunnen terecht in de vernieuwde kapsalon voor een eigentijdse look, die past bij je leefstijl. ‘Onze hairstylisten staan bekend om hun kniptechnieken en kleurbehandelingen’ vertelt Neco. ‘Ook voor het stylen van het haar en permanentbehandelingen kan men bij ons terecht. Daarnaast kunnen wij de wenkbrauwen en het gezichtshaar epileren met touwtjes naar Turks gebruik. Dit is in combinatie met het verven van de wenkbrauwen een snelle en effectieve manier voor het creëren van strakke wenkbrauwen’.

Voor de heren is er nu een aparte barbershop. ‘In de barbershop zijn wij zeer bedreven in het behandelen, knippen en stylen van snorren en baarden. Onze herenkappers zijn erg goed in het knippen van strakke contouren en de nauwkeurigheid van het knippen is hier een kenmerk van. Ruime ervaring, het beheersen van ambachtelijke technieken en persoonlijke aandacht staan in onze barbershop centraal’.

In de geheel nieuwe zonnestudio kunnen klanten snel, veilig en verantwoord zonnen. Kapsalon Tulp hecht veel waarde aan een goed en persoonlijk advies. ‘Bij de eerste keer doen we daarom ook altijd eerst een huidanalyse om er zeker van te zijn dat het om verantwoord zonnen gaat’, vertelt Trijntje Buter. ‘Wij staan voor deskundige begeleiding en optimale hygiene’.

Ook is er een nieuwe nagelstudio waar mensen terecht kunnen voor verschillende manicure behandelingen. ‘Bij ons kun je voor alles terecht zonder afspraak, maar bij de zonne- en nagelstudio is een afspraak wel aan te raden’, zegt Trijntje.

Uitgelichte berichten
Recente berichten
Archief
Zoeken op tags
Volg ons
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square
bottom of page