top of page

Haak- en breipicknick: ‘Nog geen steek op de pennen’

Toen we hoorden dat er ondanks het niet doorgaan van de haak- en breipicknick toch gasten waren, bedachten we een spontane actie. Wat waren ze verrast!

Ruim een half jaar geleden boekten ze hun kamers bij Hotel van Saaze in Kraggenburg, speciaal om de haak- en breipicknick mee te maken, die vandaag plaats zou vinden als onderdeel van het Uit-jeTent festival. Helaas geen haak- en breipicknick, maar Marja en Piet den Besten uit Waarder (NL) en Christina en Thomas Osterbrink uit Soest in Duitsland kwamen wel.

Reden om ze te verrassen met een mooi breipakket van Bregina en een lekkere fles wijn van Hotel van Saaze.

‘We hoorden dat de haak- en breipicknick niet doorging, maar dachten we hebben dit weekend toch al gepland, dus we gaan toch.’ Het zou voor Christina en Thomas de eerste keer zijn dat ze de haak- en breipicknick meemaakten. Wel zijn ze al vijf jaar te gast in het hotel in Kraggenburg.

Marja en Piet zijn sinds vier jaar vaste gasten van de haak- en breipicknick. Nu die er niet is gaan ze de omgeving verkennen. Andere jaren komen ze daar niet aan toe. ‘We hebben nog geen steek gebreid’, lacht Piet. Zij kennen Bregina van de organisatie goed. ‘Wat leuk’, vindt Marja, terwijl ze het breipakket in ontvangst neemt. ‘En ook zo gezellig om jou nog even te zien en te spreken’.

De volgende haak- en breipicknick staat gepland voor zaterdag 12 juni 2021. Volg ons op https://www.facebook.com/haakenbreipicknick/

Uitgelichte berichten
Recente berichten
Archief
Zoeken op tags
Volg ons
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square
bottom of page