top of page

Nieuwe gedichtenbundel van José Janse

In april van dit jaar verschijnt er een nieuw boek van José Janse uit Kraggenburg, een gedichtenbundel met engelstalige gedichten. Ze mag er van haar uitgever Boekscout alvast 3 met ons delen. Dit is er één van:

Our Animal Friends. Looking in their eyes, as pure as they are Showing us the love that is given to us They are our guardians, how humble we can feel Looking in their eyes, so true, so honest and so wise Let us give them back, all the respect and love we have And thank them, with our whole heart For being allowed, to walk with them, together, On our journey of life.

Lees de andere 2 hier.

Foto: José Janse schreef eerder een sprookjes voorleesprentenboek: 'Twinkel het elfenmeisje'. Positiviteit, vrolijkheid, fantasie en creativiteit voeren in dit boek de boventoon.

Lees hier het verhaal van toen.

Uitgelichte berichten
Recente berichten
Archief
Zoeken op tags
Volg ons
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square
bottom of page