top of page

Open plukweekend bij Vink Fruitboerderij

het leukste fruituitje voor de hele familie De Landelijke Appelplukdag is op zaterdag 24 september. Bij Vink Fruitboerderij wordt dit gevierd met een open dag voor het hele gezin, voor iedereen van jong tot oud. Van 10.00 tot 17.00 uur kun je de boomgaard en alles wat erbij hoort beleven. Pluk je eigen knapperige fruit, ontspan met een kop koffie of appelsap aan de picknicktafels in de boomgaard, slinger zelf honing in een pot, kijk hoe hard de bijen aan het werk zijn, stap in de pluktrein en krijg uitleg over het fruit wat je passeert, struin langs de gezellige boerenmarkt, maak een rit met paard en wagen en nog veel meer! De toegang is gratis. Voor de kinderen is er een speciale dierenweide ingericht met onder andere aaibare konijntjes en schapen. De imker is zelf aanwezig om te vertellen over de bijen. Het hele proces van bij tot potje honing is te bekijken in zijn mooie stand, waar je je eigen potje honing mag vullen. Op de gezellige markt vind je veel ambachtelijke producten uit de buurt en kun je je eigen broodje bakken of een workshop kaarsen maken doen. Op zondag 25 september van 11.00 tot 16.00 uur is er een extra plukdag voor wie rustig wil genieten van de boomgaard. De boerderijwinkel is uiteraard ook deze dag geopend. http://www.vinkfruitboerderij.nl/pluktuin/

Uitgelichte berichten
Recente berichten
Archief
Zoeken op tags
Volg ons
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square
bottom of page