top of page

Nieuwe koelkast voor ’t Klokhuis


Zaterdag is de nieuwe koelkast geïnstalleerd in dorpshuis Het Klokhuis in Kraggenburg. Voorzitter van het bestuur Piet Paauw is er erg mee in zijn nopjes. ‘Op de nieuwjaarsreceptie zei ik een beetje gekscherend: ‘er moet maar veel gedronken worden, want we zijn toe aan een nieuwe koelkast.’’ Mirjam Lamers en Riny Tissingh keken elkaar aan en dachten hetzelfde: ‘die kunnen wij wel schenken’. Ze spraken hun gedachten uit en haalden hun mannen erbij. Die waren het er gelijk mee eens.

De afsluitbare koelkast werd officieel overhandigd aan het stichtingsbestuur door Hans Lamers van Lamers Rioolreiniging Kraggenburg en Geert Tissingh van Tandtechnisch laboratorium Cuspidaat op Urk. ‘Op deze manier leveren we graag een bijdrage aan de samenleving. We vinden het bestaan van het dorpshuis belangrijk. Het is een mooie ontmoetingsplek voor de dorpelingen. De één helpt als vrijwilliger en wij doen het op deze manier. Zo houden we met z’n allen ons dorp leefbaar!’

Uitgelichte berichten
Recente berichten
Archief
Zoeken op tags
Volg ons
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square
bottom of page