top of page

Tulpendate


Zes vrijgezelle ‘boeren’ uit de Noordoostpolder op zoek naar hun grote liefde doen mee aan Tulpendate. In filmpjes, die werden verspreid via Facebook en de website www.tulpendate.nl, stelden zij zichzelf voor. Wat volgde was een spannende tijd, waarin de brieven geschreven konden worden. De onzekerheid ‘zal ik wel brieven ontvangen?’, de media-aandacht die veel groter was dan verwacht, de vriendschapsverzoeken op Facebook, maar ook de gezelligheid en lol samen met de andere deelnemers, de vrijdagmiddagborrel en het verjaardagsfeest van boer Jos, die dertig werd. Leuke herinneringen!

Alle boeren kregen brieven, de één wat meer dan de ander, maar iedereen kan op tulpendate. Op vrijdag 21 april rijden de deelnemers met de door hen uitverkoren dames langs de tulpen in een felgekleurde DAF, onderweg komen ze van alles tegen en doen ze verschillende leuke en gezellige opdrachten. Wie weet volgt er een klik. Dat is te zien tijdens de einduitzending van Tulpendate op zondag 30 april om 16.00 uur op het Tulpenbelevingsveld aan het Creilerpad 14 te Creil.

Uitgelichte berichten
Recente berichten
Archief
Zoeken op tags
Volg ons
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square
bottom of page