top of page

Peter Lodders Makelaardij: laagdrempelig en geïnteresseerd in het verhaal


Eerder gepubliceerd in Agrarisch Flevoland, editie 2 - 2021


Peter Lodders Makelaardij in Dronten is een jong makelaarskantoor en houdt zich bezig met de bemiddeling van alle soorten woningen, appartementen en woonboerderijen, agrarisch en landelijk vastgoed, bedrijfsmatig vastgoed en overig vastgoed zoals zorgboerderijen, landgoederen, woon/werk locaties en beleggingsobjecten. Voor zowel verkoop als aankoop kunt u bij hen terecht.


Het agrarisch en landelijk vastgoed omvat voornamelijk het werkgebied van Flevoland, omgeving Kampen en richting de Veluwe. Naast bemiddeling doet Lodders ook taxaties van onroerend goed. De makelaardij is lid van de NVM, wat garant staat voor kwaliteit, kennis en integriteit en staat ingeschreven in de registers van VastgoedCert en de NRVT in de kamers Wonen, BOG en Agrarisch & Landelijk.


Peter Lodders is beëdigd makelaar – taxateur, opgegroeid aan de Lisdoddeweg op een akkerbouwbedrijf in het buitengebied tussen Dronten en Lelystad. ‘Na een agrarische opleiding heb ik het akkerbouwbedrijf samen met mijn broer overgenomen van onze ouders en verder uitgebreid’, vertelt hij. ‘Later ben ik gaan leren voor makelaar en in 2008 ben ik uit het akkerbouwbedrijf gestapt en voor een gerenommeerd makelaarskantoor in Dronten gaan werken. Daar heb ik de kneepjes van het vak geleerd en de diverse certificeringen behaald. Na een periode van 13 jaar werd het tijd voor een nieuwe uitdaging en met een tussenjaar in Nijkerk als bedrijfsmakelaar ben ik met ons eigen kantoor gestart vanuit Dronten. Ik werk eerst vanuit huis en zoek ondertussen een goed toegankelijk kantoor in het centrum’.


Agrarisch makelaar

Door zijn eigen achtergrond snapt Lodders wat er speelt in de agrarische sector en kan hij kopers en verkopers goed begeleiden. ‘Ik ben geïnteresseerd in het verhaal van de persoon achter de verkoop. Vaak zijn het heel persoonlijke verhalen, zeker bij het beëindigen van een bedrijf of het verplaatsen van een bedrijf. Door goed te luisteren naar het verhaal wordt het gemakkelijker mensen te begeleiden naar een nieuwe locatie.’

Persoonlijke aandacht staat bij Lodders dan ook hoog in het vaandel, net als tijd maken voor de klant, laagdrempeligheid en kennis van zaken hebben.


Comments


Uitgelichte berichten
Recente berichten
Archief
Zoeken op tags
Volg ons
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square
bottom of page