Please reload

Recente berichten

Pioenenoogst in volle gang - coverstory

June 4, 2020

1/2
Please reload

Uitgelichte berichten

Spread the power of garden happiness

May 28, 2020

Maandag reed ik van Schokland terug naar huis via Ens. Mijn oog viel op een groot bloemenhart wat bij het kunstwerk geplaatst was. Thuis vertelde ik dat tegen mijn man, die tussen de middag vaak een wandeling maakt door Ens. De volgende dag stuurde hij mij een fotootje. Toch wel een klein berichtje waard, deze mooie geste. 

 

https://noordoostpolder.nieuws.nl/nieuws/26579/bloemenmozaiek-om-inwoners-ens-hart-onder-de-riem-te-steken/

 

Share on Facebook
Share on Twitter
Please reload

Volg ons
Please reload

Zoeken op tags
Please reload

Archief
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square

Stuwwal 22

8317 BE Kraggenburg

Tel: 06 - 23 33 77 30

© 2018 by ParelProjecten