Please reload

Recente berichten

Pioenenoogst in volle gang - coverstory

June 4, 2020

1/2
Please reload

Uitgelichte berichten

Virtual geocaching op Schokland

May 25, 2020

Vandaag heb ik samen met de kinderen een heerlijke wandeling gemaakt over Schokland. Toevallig kwamen we er gisteren achter dat er een nieuwe virtual cache gepubliceerd was. Aangezien het vanmiddag mooi weer was en ik elke dag probeer te wandelen of hard te lopen, was het de ideale middag voor het oplossen van deze geocache en dit te combineren met een verhaaltje voor noordoostpolder.nieuws.nl. Want als iets de eerste is, is het natuurlijk altijd nieuws. 

 

 

Share on Facebook
Share on Twitter
Please reload

Volg ons
Please reload

Zoeken op tags
Please reload

Archief
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square

Stuwwal 22

8317 BE Kraggenburg

Tel: 06 - 23 33 77 30

© 2018 by ParelProjecten